Szellemi termékként védjegyoltalmat is szerzett a Pannonnhalmi Pálinkárium legújabb, kávés különlegessége. Ezért 2016 márciusától az Artisjus is őrködik azon, hogy a Coffee a’la Hungary névre keresztelt ital kizárólag Pannonhalmi Ágyas Barackpálinkával készülhessen.

Forrás: turizmus.com

A szerdai sajtótájékoztatón Barabás Attila vezérigazgató mondta el a Coffee a’la Hungary megszületését. Amellyel részben a top prémiumminőségű ágyas barackpálinka forgalmát szeretnék növelni, másrészt a vendéglátóknak szeretnének egy olyan különlegességet kínálni, amely jó profitot termelhet.

A 99 éves cég egy olyan különlegességet kísérletezett ki, amely egyformán érthető a magyar és a külföldi vendégek számára, mert két fő alkotóeleme közül legalább az egyik ismerős. Amint elhangzott, fogyasztható hidegen is, de a kompozíció igazi íze melegen élvezetes.

A kisebb adag 1,4 cl pálinkát tartalmaz, a nagyobb pedig 2 cl-t, de azt nem kötik meg, hogy milyen márkájú kávéval készüljön a különlegesség. Amit pálinkaparfümmel megfújva és reszelt aszalt sárgabarackkal díszítve ajánlanak szervírozni.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés