Grill világbajnokság magyar részvétellel

Grill világbajnokság magyar részvétellel - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Grill világbajnokság magyar részvétellel

2011. május 20-22. között Németországban, a westfaliai Gronauban rendezték meg a Grill és Barbecue Világbajnokságot 16 ország 73 csapata részvételével. Az idei világbajnok - nem kis meglepetésre - egy osztrák csapat lett. A versenyzők között, szerény eszközökkel, de jó eredménnyel a középmezőnyben végzett a Magyarországot képviselő Halker Grill Team, Kovács Bálint vezetésével (Chef, Hotel Caramell).

- Figyeltük a többi résztvevő munkáját. Új technológiákat láttunk, sok újat tanultunk. Jó, hogy részesei lehettünk ennek a nemzetközi megmérettetésnek - mondta Kovács Bálint. A csapatot elkísérte Blaskó Anikó, a Világszövetség elnökségi tagja is.

A szakavatott zsűri külön oklevéllel jutalmazta a harmonikus ízvilágot, a csapat  szárnyas versenyszámban nyújtott teljesítményét. Az öt versenyszámot 320 fős vizsgázott, nemzetközi zsűrinek kellett feltálalni. A versenyt az elmaradhatatlan spareribs nyitotta, majd ezt követte a csirke, a sertéscomb, a marhaszegy. Mindenhez csak az előírt köretet lehetett adni. De a desszertnél a csapatok fantáziája szabadon szárnyalhatott, természetesen a parázs bűvkörében. A háromnapos grillfesztivál közel százezer látogatóját számtalan érdekes program és rengeteg finom falat várta.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés