Gleccsermintás üvegbe került a Finlandia

Gleccsermintás üvegbe került a Finlandia - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Gleccsermintás üvegbe került a Finlandia

Új üveget kapott a Finlandia. A jeget, a hideget és a kristálytisztaságot idéző új külső nemcsak szép, de a palacknak jó a fogása, nem csúszik ki a kézből, tehát összességében eredetibb és különlegesebb, mint bármely más vodkás üveg. Az új dizájnt két híres kortárs tervező álmodta meg: Harri Koskinen és Kenneth Hirst.

Az új dizájn egyik megálmodója Koskinen, 41 éves elismert finn kortárs tervező, aki korábban már elnyerte a hatalmas elismerésnek számító olasz Compasso d’Oro díjat, és a New York-i modern művészetek múzeumában is kiállították művét. A másik kreátor Kenneth Hirst, a Hirst Pacific Ltd. megalapítója, aki többek között luxuscikkek, szépség- és gyógyászati eszközök csomagolásával, különleges világítással, lakásberendezéssel, és bútor dizájnnal foglalkozik.

A két tervező száműzött minden olyan dizájn elemet, amelyet nem tartott tökéletesnek, helyette egy minden eddigit felülmúló palackot kreált. A végeredmény pedig: egyedi, szuperprémium kinézet, minőségi anyagból. A fjordokat idéző mintázat rendkívüli természetességet sugároz, és kiemeli az ital kristálytisztaságát.

Az új külső ellenére a vodka minősége semmit sem változott. Százharminchat országban van jelen, és azokban az országokban, pl. Oroszországban és Lengyelországban, ahol a fogyasztók tényleg tudják, hogy mi az a minőségi vodka.

Magyarországon az első számú prémium fehér szesz és a teljes import prémium mezőnyben az ötödik helyen áll. A hazai fogyasztói bázisa folyamatosan növekszik.

Az ízesített Finlandia márkák különösen közkedveltek. Magyarországon a Lime, Grapefruit, Cranberry (áfonya) és Mangó ízeket a fogyasztók vagy lehűtve magában vagy long-drinkként is sokszor fogyasztják.  A Finlandia Grapefruit az elmúlt években háromszor is dupla aranyérmet nyert a világ egyik legnevesebb szesz versenyén (San Francisco-i Spirit Competition), ahol a legtisztább és legtermészetesebb ízesített vodkaként lett a zsűri kedvence.

S, hogy mitől válik a Finlandia a világ kedvenc vodkájává?  A három nélkülözhetetlen alapanyagtól.

Fő alkotóelemét a vizet egy 10 ezer éves gleccsermorénából nyerik, amely a legtisztább a világon, s amely semmilyen szennyeződést nem tartalmaz, ezért azonnal adalék anyag hozzáadása nélkül palackozható. A másik alkotóeleme a különleges hatsoros-árpa, amely a fehér éjszakák alatt is növekszik, a tiszta finn víz és levegő, valamint a jó termőtalaj segítségével.  A tökéletes összetevőket pedig egy Ilmajoki megyében lévő kis városban főzik, ahol a világ legkülönlegesebb desztillálója található, amely a különleges minőség mellé, természetbarát módszert kínál.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés