Éttermekben népszerűsítik a bárányhúst

Éttermekben népszerűsítik a bárányhúst - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Éttermekben népszerűsítik a bárányhúst

Áprilisban Bárány Napokat rendeznek országszerte - az akció célja, hogy több bárányhúsból készült fogást kínáljanak a hazai éttermek.

A bárányhús finom, külföldön rendkívül népszerű, de itthon sajnos kevés fogy belőle. Pedig ha rendszeresen szerepelne az étlapokon, bizonyára megkedvelnék a vendégek az abból készült fogásokat. Ezért a Juh Terméktanács kampányt indít, hogy megszerettessék a bárányhúsból készült ételeket.

A húsvét adja az apropót, a finanszírozást viszont egy uniós támogatás. A Juh Terméktanács az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével konzorciumban, a 2018-2020 közötti időszakra vonatkozó Európai Uniós támogatást nyert a juh- és kecskehús fogyasztásának népszerűsítésére, valamint annak újra pozícionálására. A projekt keretében szervezik meg a Bárány Napokat 2019. április 12-13-án.

A kampány célja, hogy a résztvevő éttermek segítségével megkóstoltassák a vendégekkel a bárányhúsos ételeket, ezáltal ismertté téve ezt a Magyarországon sajnálatosan mellőzött alapanyagot. A programhoz csatlakozás feltétele egyszerű: akár állandóan, akár napi ajánlat alkalmával, de 2019. április 12-én vagy 13-án legyen bárányhúst tartalmazó étel az étlapon.

A barihus.hu honlapon és a facebook.com/bariinfo oldalon, valamint a Bárány Napok Facebook eseményén a szervezők folyamatosan hírt adnak az akció feltételeiről és a részt vevő éttermekről. Közzéteszik a napi ajánlatokat és fotókat, amelyeket az esemény kapcsán az éttermektől kapnak. Azon kívül arculati elemekkel ellátott kommunikációs anyagokat küldenek, mint például poháralátét, szalvéta, szórólap.

A kampány célja a bárányhús ismertségének növelése, egyben azt szeretnék elérni, hogy a programban résztvevő partnerek forgalma növekedjen.

A Juh Terméktanács felhívja az érdeklődő éttermek figyelmét, hogy írjanak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, ahol minden szükséges információt és promóciós anyagokat megkapnak.

Forrás: https://turizmus.com

 

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés