Egy hét múlva nyílik az I. Budavári Sörfesztivál

Egy hét múlva nyílik az I. Budavári Sörfesztivál - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Egy hét múlva nyílik az I. Budavári Sörfesztivál

A Budai Vár négy napon át 100 féle sörrel, utcabállal, színes programokkal, koncertekkel várja a sörkedvelőket. Köles, banános, barna, vörös, szűrt és szűretlen fajtákat, magyar, cseh, német, angol, ír és belga márkákat, valamint kézműves sörkülönlegességeket lehet kóstolni.

Az idén először, hagyományteremtő jelleggel megrendezésre kerülő Budavári Sörfesztivál specialitása, hogy nagy gyártók és forgalmazók közkedvelt hazai és nemzetközi sörmárkái, valamint kevésbé ismert kis hazai sörfőzdék termékei egyszerre lesznek jelen. A sörbarátok nem „csupán” kóstolhatják majd a számtalan féle folyékony kenyeret, de egy látványos bemutató keretében, folyamatában is megtapasztalhatják, miből és hogyan készül a sör.
Egy másik sörgyártó cég kiképezi a csapolás iránt érdeklődő látogatókat, akik egy kis előképzés után élesben is kipróbálhatják tudományukat.
A sörök kóstolására és fogyasztására betétdíjas, egyedi üvegkorsó szolgál majd (0,4 L, 600 Ft), amelyet igény szerint a látogatók hazavihetnek az esemény után, de vissza is válthatják azt.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés