A hajózás, legyen bármilyen időtartamú, de percek alatt képes azt az élményt nyújtani az utazónak, mintha messzire kerülne a mindennapi dolgoktól. Ha csak egyik partról a másikra kelünk át, akkor is érezzük ezt.

Forrás: turizmus.com

 

A hajó ugyanis összefogott a Stílusos Vidéki Éttermekkel és arra vállalkoztak közösen, hogy az egész országot körbejáró élményt nyújtsanak a vendégeknek. Az egyesület tagéttermei ugyanis hónapról hónapra birtokba veszik a Pannónia - kifejezetten a csúcsgasztronómiai igényeknek megfelelően kialakított - konyháját, és káprázatos menüt kínálnak. Amolyan “best of” összeálítások készülnek, amelyeken keresztül megismerhetjük a régió ízeit, jellegzetességeit és borait. A mintegy két és fél-három órás program visszahozza a ráérős, kötetlen asztali örömök világát, hiszen végig élményekkel szolgál, miközben időt is hagy a fogások között a vacsorázóknak. Akár a teraszon nézelődünk, akár a következő fogást kóstoljuk egyszerre ünnepi és természetes a hangulat. Utazás Budapesten belül, de mégis jólesően távol mindattól, ami aznap pörgött körülöttünk.

További információkért látogasson el Ön is a http://pannoniahajo.hu honlapra!
 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés