Csatlós Máté bármixer képviseli Lapföldön Magyarországot

Csatlós Máté bármixer képviseli Lapföldön Magyarországot - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Csatlós Máté bármixer képviseli Lapföldön Magyarországot

Több száz koktélt kóstolt végig a szakmai zsűri tegnap a XIII. International Finlandia Vodka Cup hazai döntőjén, ahol az ország legkiválóbb mixerei mérték össze tudásukat.
Nem kis tétje volt a finn vodka mixer verseny hazai döntőjének: a győztes képviselheti hazánkat a lapföldi mixer világbajnokságon. Az elődöntő és középdöntő után végül 12 versenyző állt a pult mögé, hogy megmutassa, mire képes. Első körben aperitifeket, majd long drinkekek készítettek, végül pedig meghatározott időre, adott alapanyagokból kellett összeállítaniuk a koktélkülönlegességeket.
A szakmai értékelő bizottság mellett egy sztárokból álló szakértő csapat is véleményezett. Patai Zita, Gianni és Varga Győző a legnagyobb lelkesedéssel kóstolta végig a hostess lányok által kínált koktélokat. Az ítészek azonban figyeltek a vodka által is képviselt mértékletes és kulturált fogyasztásra.
A versenyen végül a szakmai zsűri, köztük Varga Gergő többszörös Finlandia Magyar és Nemzetközi bajnok Csatlós Mátét találta legjobbnak, akinek a Finlandia világnagykövet, Pekka Pellinen is gratulált a győzelemhez, és egyben a nemzetközi versenyen, a lapföldi kupán való részvételhez.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés