Csalamádé, lángos és Erős Pista a McDonalds-ben

Csalamádé, lángos és Erős Pista a McDonalds-ben - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Csalamádé, lángos és Erős Pista a McDonalds-ben

Bár sok helyen lehet kapni magyaros hamburgert, éppen a legnagyobb amerikai gyorséttermi lánc üzleteire nem volt jellemző, hogy a magyar konyha ízeiből merítsenek ihletet. Eddig legalábbis.

Ugyanis a különféle nemzetek ízvilágát megidéző hetek után most két hónap a magyaros ízek jegyében telik el. Csalamádés hamburger édes buciban, fokhagymás szószos lángos, Erős Pistával fűszerezett csirkés szendvics – majdnem olyan lesz minden, mint egy büfés lakókocsiban.

A retróburgeres Hazai Ízek akció választékának kialakításán közel fél éven át dolgoztak a szakemberek: a fáma szerint egy magyar nagymamától lesték el a titkokat (www.mekisekmariskaneninel.hu). A magyar konyhának megfelelő ízek megteremtése mellett komoly kihívást jelentett az is, hogy a McDonald’s konyhatechnológiájával elkészíthető ételek kerüljenek a tálcákra.

Az előzetes becslések alapján a világhírű lánc magyarországi éttermeiben a következő hetekben várhatóan 12 tonna csalamádé, 7 000 liter mustár, 336 000 darab buci, 57 tonna hús, 700 kg lilahagyma, 4 tonna trappista sajt és több mint 1 tonna Pannónia sajt fogy majd el.


Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés