Családbarát Borangolót szervez az Etyeki Borút Egyesület 2015. május 23-24-én. Élményközponttá válik a falu, borospincék, családi gazdaságok nyílnak meg a látogatók előtt, ahol a bor- és gasztronómiai kóstolók mellett a gyermekeknek is számos programot kínálnak.

Forrás: turizmus.com

Autentikus környezetben, családias hangulatban, pincéről pincére fedezhetjük fel Budapest szőlőskertjének értékeit a Pünkösdi hétvége 2 napján. Megszokhattuk, hogy a Sánci dűlőtől az Öreghegyig számos terméskőből épült pince, tradicionális présház nyitja ki ajtaját az Etyekre érkezőknek.

Ezúttal ugyanakkor a családos borrajongók kedvében is szeretnének járni a szervezők.  A kötetlen séta, borozás mellett Nagy Etyeki Pezsgőkóstolóra, a Borangoló legjobb borai felkutatására, Pinceváltóra, hangulat fotózásra, gasztroműhelyek látogatására invitálják a nagyokat, csoki műhely, házi sütemények,  sajtkészítés,vajköpülés,„pusztabusz" túra (traktorozás), állatsimogató, táncház, hangszerkóstoló, kézműves foglalkozások, önfeledt játékvárja a kisebbeket.

Bővebb információ: www.etyekiborangolo.hu, facebook.com/etyekiborangolo
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés