Csabai Kolbászfesztivál - Békéscsaba

Csabai Kolbászfesztivál - Békéscsaba - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Csabai Kolbászfesztivál - Békéscsaba

Csaba csak egy van, de az négy napig tart!


Október 28 és 31. között rendezik meg a Csabai Kolbászfesztivált Békéscsabán, bemutatva a térség gasztronómiai, kulturális hagyományait.
A Csabai Kolbászfesztiválon nemcsak ezt a harmonikus ízzel rendelkező kolbászcsemegét ünneplik. Az igazi cél a disznóvágás, a kolbászkészítés tradicionális értékeinek megőrzése, ugyanakkor Békéscsaba és környékére jellemző népművészeti, turisztikai és egyéb kulturális hagyományainak megőrzése.
A fesztiválhoz élelmiszeripari, a turisztikai, a népművészeti kiállítás és vásár is kapcsolódik, sőt a Borvigadalom rendezvénye is, ahol pincészetünk is jelen lesz, ahol a már ismert borok mellett számos újdonság is kóstolható.

A négy napos rendezvényen fantasztikus programok várják a látogatókat.

Ízelítőül:

Mangalica disznóvágás bemutató, kolbászkészítő versenyek, néptáncegyüttesek, fúvószenekarok, vásár, tánccsoportok fellépése, könyvbemutató, pogácsa verseny, a Bábika Játszóház kézműves programja, a Kukucska  színház bemutatója.
Minden este koncert szórakoztatja a nagyérdeműt. Fellép a Benkó Dixieland Band, a Budapest Bár Együttes, a Kaláka Együttes, Tóth Vera és lesz BÉKÉS-Est koncert.

A Csabai Kolbászfesztivál programjai ingyenesek.

Keresse fel pavilonunkat, és ismerje meg Villány kedvességét!

Várjuk...
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés