Budavári Borfesztivál

Budavári Borfesztivál - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Budavári Borfesztivál

A 20. Borfesztivál helyszíne az immár sokéves hagyományhoz híven a Budavári Palota udvarai és teraszai lesznek, ahol összesen 210 standon várják a vendégeket, akik a Fesztiváltérképről tájékozódhatnak a borrégiók és a nevesebb borászok standjainak elhelyezkedéséről, illetve hollétéről. Az ünnepélyes megnyitót 7-én, szerdán 18 órakor tartják a Savoyai teraszon lévő Nagyszínpadon.

A Borfesztivál szeptember 7-8-án szerdán és csütörtökön 14-től 23 óráig, szeptember 9-én pénteken 12-től  23-ig, szeptember 10 és 11-én  vagyis szombat és vasárnap délelőtt 10 órától 23 óráig várja a borbarátokat és érdeklődőket.
A pénztár mind az öt nap este 22 óráig tart nyitva. A belépőjegy, illetve a karszalag ára: 2500 Ft/fő/nap.
A belépő tartalmaz: 1 db kristály kóstolópoharat; 1 kényelmes, könnyen használható pohártartó szütyőt; ingyenes belépést a Magyar Nemzeti Galéria és a Budapesti Történeti Múzeum állandó kiállításaira: remek szórakozási lehetőséget a nívós Borfesztivál koncerteken; színvonalas borászati és gasztronómiai kínálatot;  varázslatos kilátást a városra és remek hangulatot Magyarország egyik emblematikus történelmi helyszínén: a Budai Várban; egynapos, szabad ki-be járásra jogosító karszalagot. A szakadt, ragasztott karszalag érvénytelen, ezért vigyázzanak rá.
12 éves kor alatt a belépés ingyenes, a gyerekeket a szülők a fesztivál mind az öt napján a nyitástól 18 óráig gyermekmegőrzőben hagyhatják.
A Borfesztivál jellege miatt a rendezvényen üdülési csekket illetve kultúra utalványt nem tudnak elfogadni.
Az 5 napos jegy ára: 7000 Ft/fő, az érte kapott karszalag mind az 5 napra érvényes és amelyhez egy kóstolópoharat, valamint egy pohártartó szütyőt kap a vásárló.
Az elővételben megvásárolt napi jegyet illetve 5 napos bérletet a rendezvény Szent György utcai bejáratánál (Koldus Kapu) lévő pénztársor első pénztárában, valamint a Barokk kapunál az Elővételi Jegybeváltókban lehet karszalagra beváltani!
Jegyek a helyszínen, illetve elővételben: www.jegymester.hu kaphatók.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés