BORSZERDA - kampány a magyar borok fogyasztásának népszerűsítésére

BORSZERDA - kampány a magyar borok fogyasztásának népszerűsítésére - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

BORSZERDA - kampány a magyar borok fogyasztásának népszerűsítésére

Az Issues Management Tanácsadó Kft. a Közösségi Bormarketing Alap jóvoltából idén ismét megszervezi a BORSZERDA-kampányt a magyar borok fogyasztásának népszerűsítésére, a magyar borok presztízsének növelésére. A kampányhoz tavaly több mint 400 étterem csatlakozott, s a BORSZERDÁN féláron szolgálta fel borait a népes vendégseregnek.

Az éttermeknek ebben az esztendőben már négy alkalommal lesz lehetőségük borszerdázni. A borszerdák tematikusan követik egymást júniustól novemberig. Az eseményeket teljes időszakon átívelő médiakampány támogatja.

Az év első borszerdáját 2010. június 30-án tartjuk, a további borszerdák napjai augusztus 25., szeptember 29. és november 10. A borok tematikus felosztása a következőképpen alakul:

2010. június 30.: Hazai fajták, magyar borkülönlegességek

2010. augusztus 25.: Könnyű fehér borok és rozék

2010. szeptember 29.: Testes fehérborok és könnyű vörösek

2010. november 10.: Új borok, karácsonyi kóstolók

A BORSZERDÁK népszerűsítésére menüversenyt szervezünk. Ennek lényege, hogy a részt vevő éttermeknek háromfogásos menüt kell összeállítaniuk az egyes borszerdák tematikus boraira hangolva. A menüsorokat terveink szerint tízfős szakmai zsűri bírálja el. A győztes éttermeket a  HYPERLINK "http://www.borszerda.hu" www.borszerda.hu oldalon előkelő helyen szerepeltetjük, megkapják a „menüverseny győztese” tanúsítványt, és a beharangozó sajtótájékoztatón is elhangzik a nevük.
Az év első borszerdájához kapcsolódó menüversenyen a menüsorok beküldési határideje 2010. június 10. A beérkezett menüsorokat ekkor továbbítjuk a zsűrinek. A zsűri feladata, hogy kiválassza a húsz legjobbnak ítélt alkotást. A zsűritagoknak egy gyors előválogatást követően várhatóan száz menüsort kell 2-3 szempont szerint egyszerű pontozással értékelniük. A zsűrizésre négy-öt nap áll majd rendelkezésre.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés