Borpikniket rendeznek a hétvégén Paloznakon
Borpikniket rendeznek pénteken és szombaton Paloznakon, az eseményen Fábián Juli, Judie Jay, valamint Snétberger Ferenc és tanítványai is fellépnek. A szervezők tájékoztatása szerint a paloznaki tájházban tartott rendezvény első napjának főszereplői a zenei tehetségközpont hallgatói lesznek Snétberger Ferenccel. A közönség augusztus 9-én este élvezheti a világhírű gitárművész virtuóz játékát. A helyszínen megvásárolt támogatói jegyekből befolyó összeget a szervezők a tehetségközpontnak szánják.
A fesztivál második napján a kortárs könnyűzene két meghatározó énekesnőjének koncertje szerepel a programban: Judie Jay elsősorban az elektronikus zenei világból ismert előadó, ezúttal a közelmúltban alakult dzsesszkvartettjével látogat el Paloznakra. A dzsessz és pop műfajában egyaránt otthonosan mozgó énekesnő, az elektronikus dzsessz egyik legismertebb hazai előadója, Fábián Juli augusztus 10-én Palásti Kovács Zoltánnal, vagyis Zoohackerrel lép fel - írták az MTI-hez eljuttatott közleményben.
Esténként a paraszti építészet évszázados emlékeinek - a helyszínre látogató gyerekek által kreált formákat is felhasználó - kortárs képzőművészeti csoport fényfestése ad új jelentést. Szombaton a gyereksátorban izgalmas foglalkozások várják a kisebbeket.
A fesztivál alatt a helyben termelt borok széles választékához a hely hangulatához illeszkedő ételeket szolgálnak fel.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés