A Vonyarcvashegy Mazsorett Csoport és utánpótlás csoportjának műsorával indul július 23-án 18 órakor Vonyarcvashegyen a hagyományos borfesztivál.

A 19 órakor kezdődő ünnepélyes megnyitó után a Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvószenekar koncertje hallható. A vasárnapig zajló Boros Forgatag színpadán többek között az Orfeum Vándorszínpad, a ByTheWay együttes, a Dupla Kávé, Kowalsky meg a Vega, a M.É.Z. együttes, valamint Lagzi Lajcsi is fellép.

Az újonnan kialakított rendezvénytéren az idén is több mint 10 borház kínálja a zalai és balatoni borokat, sütögetők a lacipecsenyét, langallót, rétest, kürtöskalácsot, valamint kézművesek a népművészeti áruikat. Az utcabálon esténként a Silver Band, a Helios és a West zenekar szolgáltatja a muzsikát egészen hajnali 1 óráig. A XXI. Vonyarci Boros Forgatag zamatos borokkal, ízletes falatok széles választékával, kézműves vásárral, változatos kulturális programokkal várja az érdeklődőket.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Antal Pincészet Baja - Antalvin Kft.

Béla Borászat Imrehegy. A Béla Borászat minőségi palackozott borai: Riesling, Olaszrizling, Nektár, Cserszegi Fuszeres, Cabernet Cuvée, Kékfrankos, Pinot Noir - Kékfrankos Rose

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Varsányi Pince Verpelét. A Varsányi Pince bemutatkozó oldala. Boraink: Verpeléti Muskotály, Debrői Hárslevelű. Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés