Borászcsúcs márciusban Budapesten

Borászcsúcs márciusban Budapesten - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Borászcsúcs márciusban Budapesten

A világ legtekintélyesebb borászai, szakírói, vendéglátósai, termelői és forgalmazói vesznek majd részt március 19-20-án a Corinthia Grand Hotel Royalban a Decanter magazin szervezésében rendezendő szakmai találkozón. A VinCE 2011 névre hallgató rendezvényen a legjobb magyar borok, pezsgők és pálinkák mutatkoznak be.

A kóstolókat előadások és mesterkurzusok, workshopok kísérik. Az esemény iránt máris nagy az érdeklődés a borszerető hazai ínyenc közönség és a szakma részéről.
A magyar borélet bővelkedik széles tömegeket vonzó fesztiválokban, de ez az első professzionális, kóstolásra, üzletkötésre, tudásbővítésre, tájékozódásra alkalmas kiállítás.
A külföldi borvásárlók közül eljön több Master of Wine címet viselő szakértő, köztük Sebastian Payne az Egyesült Királyság egyik legpatinásabb borkereskedésétől. Itt lesz többek között David Jean, a svéd Systembolaget italmonopólium felvásárlója, a csehországi Vinorum borkereskedés vezetője, Baltazár Péter és Frank Hoover, a norvég piac egyik legnagyobb importőre.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés