Balaton7 – több mint egy hét

Balaton7 – több mint egy hét - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Balaton7 – több mint egy hét

A Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága 2010-ben, a Fesztiválok Évében is megrendezi a Balaton7 elnevezésű előszezoni programsorozatát.

A rendezvénysorozat célja, hogy mind a belföldi nagyközönség, mind pedig a szakma megismerje a régió elő-, illetve utószezoni gazdag aktív és passzív szabadidős programlehetőségeit. Az eseménysorozat idén is május 2. hetében, május 7-16. között zajlik, nyitórendezvénye a Sió-kanál Fesztivál (május 8.) és a Rádpusztán megrendezésre kerülő Balatoni Vágta (május 9.), zárórendezvénye pedig a balatonfüredi Vitorlabontó Ünnepség (május 15-16.) lesz.Az immár második éve megvalósuló Balaton7 rendezvénysorozat  keretében idén május 7-16. között 25 település 80 programot kínál az ideérkező vendégek számára. Az érdeklőddőket fesztiválokkal, kulturális programokkal, borkóstolókkal, várprogramokkal, valamint aktív szabadidős lehetőségekkel – pl.: lovaglás, vitorlázás, gyalogos és nordic walkingos túrázás, kerékpáros körtúrák, hőlégballonos repülés – várják. A programok a Balaton régió teljes területét lefedik, és minden célcsoport részére kedvezményes kikapcsolódást kínálnak. A Balaton7 keretében az utazókat 30 település közel száz szálláshelye kedvezményes üdülési ajánlattal is várja. A kedvezményes lehetőségeket, csomagokat a szálláshelyek saját kommunikációs eszközeiken is népszerűsítik, növelve ez által is a rendezvénysorozat ismertségét.

A Balaton7-re a Magyar Turizmus Zrt. is számos kommunikációs csatornáján keresztül felhívja a figyelmet. Az eseménysorozat népszerűsítése érdekében a Társaság együttműködik az RTL Klub televízió csatornával, továbbá az EXIT és FUNZINE országos és régiós rendezvényajánló különszámok tematikus hirdetései, programajánlói is a Balaton7 programjaira csábítanak. A Zrt. intenzív kültéri reklámkampányának keretében az M7-es autópálya mellett gigatábla, Budapesten és az ország nagyvárosaiban pedig city light felületek és különböző plakátok is a régióba invitálják az utazókat. A Balaton7 eseményeit az MT Zrt. a regionális vásárokhoz kötődõ helyi és régiós megjelenések alkalmával, továbbá online felületeken keresztül is népszerűsíti. A balatoni programokat a 200.000 példányban megjelenő Itthon otthon van turisztikai melléklet májusi számából is megismerhetik az érdeklődők, amely többek között országos terjesztésű lapok mellékleteként, MOL töltőállomásokon és a Tourinform irodákban kerül terjesztésre.
A Balaton7 programkínálata, a kedvezményt nyújtó szálláshelyek és azok ajánlata megtalálható a www.gyereabalatonra.hu/balaton7  weboldalon.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés