Az Art Hotel Szeged eddigi legnépszerűbb rendezvényének a „Gyilkosság a Vacsorán" - Interaktív vacsoraszínház bizonyult, melynek első előadására napok alatt elfogytak a jegyek, így a nagy sikerre való tekintettel a szálloda már kitűzte a következő időpontot, 2014. április 4-re.

A többfunkciós kulturális, szórakoztató központnak is tekinthető Art Hotel Szeged törekszik arra, hogy a szállodai vendégek számára olyan komplex szolgáltatásokat nyújtson, mely arra ösztönzi őket, hogy újra-és újra visszatérjenek a városba és szállodába. Egyúttal a szegedi és környéki lakosoknak is kedvezve, olyan különleges programokat igyekszik a szálloda falain megrendezni, amiket eddig még nem láthatott a régió közönsége.

A "Gyilkosság a Vacsorán" leginkább egy színházi előadással egybekötött vacsora és szerepjáték keverékéhez hasonlítható.

A soron következő előadás címe a sejtelmes Vérkötelékek nevet viseli.  A történet és a szereplők mások lesznek, ám a lényeg változatlan:

A Gyilkosság a vacsorán program alatt, a vendégek asztalonként külön nyomozó csapatokat alkotnak, az idővel és egymással versenyeznek a rejtély megoldásában. Az egyes fogások között zajlanak a kihallgatások és a bűntény felgöngyölítése.

A szálloda étterme, a Sanzon Restaurant is küldetésének tekinti a szállodai és szegedi vendégek minőségi szórakoztatását, ezért péntek, szombat és vasárnap Nagy Imre Erik Szeged Kultúrájáért díjjal kitüntetett karmester, zeneszerző és zongoraművész szórakoztatja a vendégeket zongorajátékával.

Az Art Hotel Szeged, a kultúra elkötelezett támogatójaként és vendégei magas színvonalú kiszolgálása érdekében továbbra is folytatja kultúrmisszióját változatos, igényes programok Szegedre és a szállodába való meghívásával.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés