Esemény dátum: 2013-12-02 00:00 - 2013-12-22 00:00
 
Tartalom összegzés

Kellemesen nosztalgikus hangulatú rendezvény Miskolc belvárosában zenei és kulturális eseményekkel, családi programokkal, hagyományőrző és kézműves vásárral.

 

Karácsonyi Vásár

Különböző ajándék és édesség árus valamint mesterség bemutatókat is tartó kézműves várja majd az érdeklődőket Advent minden napján. A Karácsonyi Vásárhoz a Téli ízek kertje kapcsolódik majd, kibővítve a gasztronómiai kínálatot, forró italokat, pálinkát és a különleges Miskolczi kolbászt kínálva. 

Miskolciak Karácsonya

Az elmúlt évben már sikert aratott a város civil szervezetinek, nonprofit cégeinek és oktatási intézményeinek a bemutatkozása. A karácsonyvárás időszakában most is várják a miskolciakat saját készítésű ajándékokkal, műsorokkal és leginkább őszinte szeretettel.

Városházi Szalon-czukor

Az Adventi időszak három estéjén koncerteket kínálunk az érdeklődőknek a felújított Díszteremben, a Városházán. Az Adventi rendezvények hagyományosan lehetőséget biztosítanak adományok gyűjtésére, melyet a város rászoruló intézményei kapnak a Karácsony előtti utolsó koncerten.

Szalon-czukor színpad

A színpadon bábjátékokat, családi programokat láthatnak az érdeklődők. Esténként a hangulatról zenekarok gondoskodnak, más-más műfajt bemutatva, a népzenétől a jazzen át a rockig.

Adventi gyertyagyújtások

Advent négy vasárnapján hagyományosan közös gyertyagyújtásra gyűlnek össze a Miskolciak a város koszorújánál a Szent István téren. Az elmúlt évhez hasonlóan minden alkalommal az ünnepség egy-egy üzenet köré szerveződik a város egyházi iskoláinak közreműködésével.

Információ: (46) 507-573, (46) 508-844,  www.muveszetekhazamiskolc.hu, www.hellomiskolc.hu

 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Antal Pincészet Baja - Antalvin Kft.

Béla Borászat Imrehegy. A Béla Borászat minőségi palackozott borai: Riesling, Olaszrizling, Nektár, Cserszegi Fuszeres, Cabernet Cuvée, Kékfrankos, Pinot Noir - Kékfrankos Rose

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Varsányi Pince Verpelét. A Varsányi Pince bemutatkozó oldala. Boraink: Verpeléti Muskotály, Debrői Hárslevelű. Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés