Lilu hisz a sorsszerűségben

Lilu hisz a sorsszerűségben - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Lilu hisz a sorsszerűségben

Prémiumkategóriás pezsgő arca lett a műsorvezető

Lilut évekkel ezelőtt egy forgatáson elbűvölte a magával ragadó spanyol táj, és egy feledhetetlen, zamatos, gyümölcsös íz. A gyönyörű műsorvezető akkor kóstolta először a spanyol luxuskategóriás Freixenet pezsgőt, s az élet úgy hozta, hogy nemrég pont őt kérték fel az ital magyarországi arcának.

Lilu életében a közelmúltban történt egy-két érdekes sorsszerű momentum. A kifinomult eleganciájáról is ismert műsorvezető korábban egy forgatás alkalmával ellátogatott a spanyol Freixenet pezsgőgyárba Vágó Istvánnal, akivel akkor közösen vezetett műsort. Lilu ott ismerkedett meg a kategóriájában piacvezető nedűvel, amelynek íze teljesen elvarázsolta. Így amikor nemrég felkeresték a ValóVilág háziasszonyát, hogy legyen az ital magyarországi arca, gondolkodás nélkül igent mondott. A műsorvezető már meg sem lepődött azon, hogy a kampányhoz Almási J. Csaba készített róla fotókat, aki karrierje kezdetén először fotózta őt.

„Azt hiszem, van abban valami sorsszerű, hogy megtalált engem a Freixenet, hiszen hatalmas élmény volt számomra egy régi spanyolországi forgatás során tett gyárlátogatásunk, ahol Vágó Istvánnal kóstolgattuk a legnagyobb mennyiségben vásárolt palackos erjesztésű pezsgőket. Így már ismertem a márkát, amikor megkerestek. Már ott a gyárban a rosé vált a kedvencemmé, mert szinte érzi az ember a nap érlelte szőlőszemet a szájában. Szilveszterkor is azt bontottunk.” – árulta el az RTL Klub műsorvezetője, aki hiszi, semmi nem történik véletlenül. „Jót derültem, amikor kiderült, a kampányhoz Almási J. Csaba készíti a fotókat, ugyanis ő fotózott először engem karrierem elején, az első szárnypróbálgatásaim idején.” – tette hozzá nevetve a minőségi életet hirdető Lilu, aki nem szokott inni, ám ha alkoholt fogyaszt, kizárólag pezsgőt iszik.

Pin It
©2023 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés