PR film

PR film - 5.0 out of 5 based on 3 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Reklám, referencia, riportfilmek pincészetekről, vendéglátóhelyekről

A Kontraszt Web és Videó Stúdió a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin készítése során több száz riportfilmet, reklám, referencia filmet és receptvideót készített az elmúlt tíz év során.
A technikai fejlődésnek köszönhetően újabb fantasztikus eszközt, a HD videót kaptuk a kezünkbe hogy minden eddiginél páratlanabb vizuális élményt biztosítsunk a videók megtekintése során, legyen szó otthoni nagyképernyős HD televízióról, vagy akár az internetről.
A nélkül hogy technikai részletekkel terhelném, néhány mondat a HD videóról. Bár a szavaknál sokkal többet elárul az alábbi HD videók és a korábbi kisebb felbontású felvételek közötti különbség, mely már itt az interneten is meggyőző erejű.
A HD videó lényege hogy kb. négyszer akkora felbontást biztosít mint a hagyományos videó. Számszerűen kifejezeve a hagyományos videó felbontás 768x576 képpontjával szemben a HD videó 1920x1080 képpontból áll.
A jövő, de talán már a jelen is egyértelműen a HD szabványé és erre jó bizonyíték hogy már az M1 is sok műsorát HD-ben sugározza. nem beszélve a Duna Televízióról és az ATV-ről, valamint számtalan külföldi televízió csatornáról.
A jelenleg kereskedelmi forgalomba kerülő televiziók mindegyike rendelkezi HD képességgel.

Pincészetük, éttermük bemutatására aligha lehet elképzelni megfelelőbb módszert, eszközt egy HD minőségben készült referencia filmnél.

Nézzen bele az alábbi videókba és ha elégedett a látottakkal, úgy érzi hogy az Önök tevékenysége is kiérdemelt egy ilyen színvonalú marketingeszközt, akkor vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Köszönettel és Tisztelettel: Horváth Zoltán

Kontraszt Produkciós Iroda
Horváth Zoltán egyéni vállalkozó
6723 Szeged, Lomnici u. 41.
Tel.: 30/9289-390
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
skype: horvath65
Vállalkozói igazolvány száma: EV-594862

 

HD videók

 

 

Régi, hagyományos videók

Pin It
©2023 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés