Kolbász-szalámi-kiállítások

Kolbász-szalámi-kiállítások - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin ItBalatoni Hús Kistelek

Kiállítások

Mangalicafesztivál 2009. február 6-8

Másodszor került megrendezésre a Mangalicafesztivál Budapesten a Vajdahunyadvárban. A jelentősen megnőtt kiállítási területen hatalmas tömeg nyüzsgött mindhárom napon. Igen sok vevőnk jelentkezett be azok közül,akik az egy évvel ezelőtti rendezvényen már a vásárlóink közé tartoztak,de nagyon sok új fogyasztó is megismerkedett Balatoni József szalámimester úr kiváló mangalica termékeivel.
www.mangalicafesztival.hu

Mangalicafesztivál 2009. február 6-8

 

Grüne Woche 2009. január 16-25

A 2009 január 16 - 25-ig hagyományosan Berlinben megrendezett kiállításon először vettünk részt. Az értékesítéssel egybekötött vásár alkalmával tapasztalatokat szereztünk a német fogyasztók szokásairól, termékeinkkel kapcsolatos véleményükről, és meggyőződhettünk arról, hogy van igény tradicionális készítményeinkre. A látogatók elismerően értékelték a Balatoni Hús Kistelek magyaros íz világú készítményeit, érdeklődésüket abból is lemérhettük, hogy számtalan kóstolás végződött vásárlással. A kiállítás hosszú és fárasztó volt, de megérte a részvétel, mert a sok pozitív visszajelzés megerősített abban, hogy komoly kereslet van szárazáruinkra Európa egyik legnagyobb piacán is.

www.gruenewoche.de
www.messe-berlin.de

Grüne Woche 2009. január 16-25

 

SIAL Párizs 2008. október 18-23.

A Párizsban kétévente megrendezésre kerülő SIAL 2008 kiállításon több új innovatív terméket is felvonultattunk, többek között a Szarvasgombás Szarvas és Szarvasgombás Vaddisznó illetve a Király Pulyka szalámikat. A teljesen új ízeket elismeréssel fogadták a francia látogatók, standunkon folyamatos volt az érdeklődés, különösen a termékek kóstoltatásakor. A francia piac sajátosságaiból adódóan a HALAL minősítés elnyerésére alkalmas szalámik iránt is sokan mutattak érdeklődést.

www.sial.fr

SIAL Párizs 2008. október 18-23.

 

Mangalicafesztivál 2008

A Vajdahunyadvárban került megrendezésre 2008 február 8-10-ig az első Mangalicafesztivál,melyen a Balatoni Hús Kistelek igen nagy sikerrel szerepelt. Mangalica termékeink kóstoltatásának sikerét jelezte vevőink igen nagy száma is,akik között a második illetve harmadik napon jónéhány visszatérő vevő is volt. Számtalan pozitív visszajelzést kaptunk személyesen vásárlóinktól,melyek megerősítettek minket abban, hogy növekvő igény van a piacon minőségi szárazárú termékeinkre.

Tekintse meg a fotókat a Mangalicafesztivál weboldalán: www.mangalicafesztival.hu

 

Anuga

Az Anuga kiállításon a világ majdnem minden országából érkező kiállítók és látogatók külföldi üzleti partnerekre és kapcsolatokra tehetnek szert. 2007-ben a kiállításon 95 ország 6607 cég képviselője vett részt 304000 m2-en területen.
Innováció: az Anuga ugyancsak teret ad az iparág legújabb termékeinek bemutatására. Minden jelentős újítás bemutatásra és elbírálásra kerül - ideális lehetőség tehát arra, hogy az egyes cégek előálljanak innovációikkal.
Az idei évben is egy szakértőkből álló testület dönt arról, hogy mely termékek nyerik el az innovációs díjat. A legnagyobb innovációk a TASTE_07 katalógusban angol és német nyelven az Anuga weboldalán találhatók: www.anuga.de.
A bíráló testület az idei évben 61 terméket és újítási koncepciót díjazott. A majdnem 500 kiállító 1100 javaslattal állt elő.
A TASTE_07 nyertesek az egyes ipari szektorok képviselői, akik aktívan törekednek arra, hogy újdonságaikkal kielégítsék mindenekelőtt a fogyasztók, valamint üzleti partnereik és a vendéglátóipar piaci igényeit.

Termékünk, mely elnyerte a TASTE_07-díjat:

Fructa Szalámi

Fructa szalámi gyümölcsbevonattal.

Füstölés nélkül készült, gyümölcsös ízesítésű szalámi, fűszerkeverékkel. Különleges változata természetes gyümölcsbevonatú (papaya, vilmoskörte, sárgabarack, ananász).

Balatoni Hús Kistelek Fructa gyümölcsízű szalámi

 

IFE POLAND Varsó 2007

2007. május 16-18-ig került megrendezésre az IFE POLAND Varsóban, kizárólag szakmai látogatók részére, melyen még szélesebb szortimenttel képviseltük cégünket. A kiállításon kóstoltatásaink alkalmával termékeink nagy sikert arattak a vásári látogatók körében.

IFE POLAND Varsó 2007
IFE POLAND Varsó 2007

 

"Food & Beverage" Bécs 2007

Cégünk kiállítóként részt vett két szakmai vásáron a 2007-es év első félévében.Mindkét vásári megjelenés az FVM AMC Kht. támogatásával valósult meg.

Az első kiállítás 2007.április 15-18-ig a "Food & Beverage" szakkiállítás,mely Bécsben került megrendezésre.A Balatoni Hús termékeivel éppúgy képviseltette az olcsóbb kategóriájú termékeket,mint a speciális szárazárukat illetve prémium termékeket,(BIO szalámik). A kiállításra a Balatoni Hús tulajdonosa, Balatoni József úr is ellátogatott.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés