Új időpont, új szervezők, új stílus, Tokaji Borok Fesztiválja 2012

Új időpont, új szervezők, új stílus, Tokaji Borok Fesztiválja 2012 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Új időpont, új szervezők, új stílus, Tokaji Borok Fesztiválja 2012

Tokaj-Hegyalja második legnagyobb boros rendezvénye, a Tokaji Borok Fesztiválja 2012-ben új időpontban, június első hétvégéjén (2012. június 1-3. között) várja a Tokajba érkezőket. Nem ez azonban az egyedüli változás a Borfesztivál kapcsán, hiszen ebben az évben egy, a korábbiaktól markánsan eltérő programkínálattal rukkol elő a város, amelyhez új fesztiváligazgatót is talált a Tokajban már nagy múlttal rendelkező Dévald István személyében. A szervezésben részt vesz a helyi TDM szervezet és a Tokaji Borászok Asztaltársasága is.

Tíz éve kapta meg a Tokaji Borvidék a világörökségi védettséget, a 2012-es rendezvények természetesen az évforduló jegyében zajlanak az egész borvidéken. A borfesztiválon is számos olyan program várja majd a vendégeket, amely a kulturális, természeti és borászati örökséget mutatja be, de természetesen nem maradnak el emellett a borbemutatók, gasztronómiai programok és több helyszínen a színpadi programok sem.

A korábbi időpontban, a pünkösdi hosszú hétvégén a pünkösdi nyitott pincék és a IV. Tokaji Bor /Tor/Túra programjai szórakoztatják majd a Tokajba érkezőket.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés