Csúcson a tulipánszezon Hollandiában

Csúcson a tulipánszezon Hollandiában - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Csúcson a tulipánszezon Hollandiában

Csúcson a tulipánszezon HollandiábanA tulipánok Hollandiában nemcsak a világ legprofibb virágiparának alapját képezik, de részei a turisztikai vonzerőnek is. Elsősorban Keukenhof révén: a holland kivárosban, Lissében található hatalmas park május közepéig hétmillió tő, több mint 100 fajta tulipánnal és más virággal vonzza a világ minden tájáról a látogatókat. Természetesen a holland szállodák is tulipánözönben fürdenek ilyenkor, főleg, ha olyan profi virágkötő mesterek alkotják meg a napról napra változó kompozíciókat, mint a New York-i Darroch és Michael Putnam.

Az egyik legbájosabb amszterdami butikszálloda, a Hotel Pulitzer – amely 17. és 18. századi házak között, a város egyik divatos környékén található – rendszeresen együttműködik a világ legjobb virágkötőivel. Idén a híres New York-i párost hívták meg, hogy háromezer tulipánnal díszítsék fel a szálloda közösségi tereit és szobáit, valamint, hogy megtervezzék a különféle a hotelben rendezett események enteriőrjét.

Darroch és Michael Putnam 2014-ben alapították gyorsan világhírűvé vált stúdiójukat, különleges csokraik olyan világsztárok egész sorát bűvölik el napról napra ,mint Chrissy Teigen és a Gwyneth Paltrow, valamint együttműködnek különféle luxustermékeket kínáló üzletekkel, amelyek ékszereik és ezüstneműik szépségét virágokkal emelik ki.

Amint a pár a Travel and Leisure-nek nyilatkozta, nemcsak a szállodát díszítik fel, de virágkötő tanfolyamot tartanak a szálloda lakóinak – köztük számos amerikai turistának – miközben könyveiket is bemutatják és dedikálják. A szálloda bárjában mindeközben tulipános koktélokat szürcsölnek a vendégek, akik legtöbbje egy „tulipáncsomagra" fizetett be: ebben mindig szerepel egy kirándulás Keukenhofba, amely csak két hónapig van nyitva minden évben.

Forrás: https://turizmus.com/

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés