A Törley, a pezsgőgyártás hazai piacvezetője, újabban fontosnak tartja a márka jelét viselő borai szerepeltetését, marketingjét. A Törley-borok a közelmúltban két versenyen, összesen 3 érmet szereztek Brüsszeltől Londonig.

A brüsszeli XXI. Concours Mondial de Bruxelles nemzetközi borversenyen a magyar boroknak kiosztott összesen négy érem közül kettőt a Törley borai kaptak: aranyat a Törley Muskotály 2013, ezüstérmet pedig a Törley Pinot Noir Rosé 2013.

A Törley Chardonnay 2013-at bronzérmet tüntették ki a londoni székhelyű International Wine Challenge nemzetközi borversenyen, Ugyancsak bronzérmet kapott a Törley Chardonnay Brut 2011 pezsgő
A pezsgőgyártás piacvezetőjeként 2013-ban fő célkitűzésünk tekintettük – olvasható a cég közleményében - hogy a hagyomány és minőség jegyében olyan borokkal lepjük meg vásárlóinkat, amelyeket magas szinten elismernek. Elsőként a Chardonnay, Pinot Noir Rosé, valamint illatos Muskotály fajtákkal ismerkedhetnek meg a vásárlók, amely sorozat idén kiegészült egy Cserszegi Fűszeressel.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés