Szolgáltatásfejlesztés a Bock Hotel Ermitage-ban

Szolgáltatásfejlesztés a Bock Hotel Ermitage-ban - 5.0 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Szolgáltatásfejlesztés a Bock Hotel Ermitage-ban

Zajlik az az uniós forrásból is megtámogatott fejlesztés, amely a Villányi borvidék meghatározó szereplője, a Bock Hotel Ermitage**** és Óbor Étterem szolgáltatásainak fejlesztését célozza.

A nagymértékű beruházás során mintegy 334 millió forintból bővül a már meglévő Ermitage Hotel reggeliző részlege, mely tovább emeli a gasztronómiai szolgáltatások színvonalát. Emellett további 12 szobát is létesítenek a már meglévő 30 mellé. Igazi újdonságnak számítanak a Bock márkanév mögött húzódó, újonnan kialakítandó professzionális szolgáltatások, melyek megvalósulásával a Bock nem titkolt célja az, hogy a luxusutazások közönségének is megfelelő szálláshelyet tudjanak biztosítani Villányban, újabb vendégeket csábítva a fővárostól távoli régióba.

A szálloda kapacitásainak bővítésén túl további új csomagok bevezetésére is sor kerül. A Bock Hotel Ermitage**** rugalmas térhasználatának köszönhetően remekül alkalmas mind családi és baráti, mind pedig üzleti események megtartására. Mindez tükröződik a bevezetés előtt álló „Honeymoon" programcsomagon, mely az ifjú párok számára nyújt önfeledt feltöltődést. De nem feledkeztek el az üzleti céllal ide érkező vendégekről sem, akik számára egy speciális „Team Building" csomagot alakítottak ki érintve a csapatépítők könnyed hangulatát és a szakmai megbeszélések, tárgyalások kötött perceit is. Újdonságnak számít a „Diplomacy programcsomag", mely az exkluzív, diplomáciai események és programok lehetőségeit fogja tartalmazni.

A bővítések olyan infrastrukturális fejlesztéseket is magukba foglalnak, mint a saját autóbusz vásárlása, valamint a kerékpárcsomag - szolgáltatás, melyek még tartalmasabb programlehetőségeket biztosítanak a vendégkör számára. A 2014. december 31-ig megvalósuló beruházásnak köszönhetően az országban szinte egyedülálló infrastrukturális megoldásokkal –köztük a megújuló energiaforrások egyre növekvő mértékű felhasználásával - és turisztikai szolgáltatásokkal boővül a Bock Hotel Ermitage****. A fejlesztések egyaránt hozzájárulnak mind a Bock márkanév további népszerűsítéséhez, mind pedig a Villányi régió turisztikai kínálatának növeléséhez.

Pin It
©2023 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés