Több újítással várja vendégeit a 25. Művészetek Völgye július 24. és augusztus 2. között. Idén több éves szünet után újra lesznek koncertek a taliándörögdi Klastromban, mobilalkalmazás segíti a parkolást, a gasztronómiai kínálat pedig kézműves sörökkel és street fooddal gazdagodik.

Forrás: MTI

Saját helyszínnel jelentkezik a Modern Art Orchestra és Hajós András, a Momentán társulat, a Hello Wood, és a Virtuózok is bemutatkoznak a kapolcsi katolikus templomban. Újra saját udvart visz Harcsa Veronika, jelen lesz a Design Terminál, és az olyan klasszikus helyszínek sem maradhatnak el, mint a Hobo-klub vagy a Kaláka versudvar – hangzott el a jubileumi fesztivál május 27-i budapesti sajtótájékoztatóján.

Az idei fesztivál egyik technikai újítása a parkolást megkönnyítő mobilalkalmazás. A három Völgy-falu, Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend között idén is lesz „csigabusz", továbbá – idén először – elektromos autók is segítik a közlekedést.

Újra lesznek koncertek a Klastromban, a kínálat a cimbalommuzsikától az elektronikus zenéig ível. A Színház-színpad Kapolcsról átkerül a taliándörögdi művelődési házba, ahol idén mások mellett fellép Pintér Béla társulata, valamint Hobo is, aki Jim Morrison-, Viszockij-, Ady- és József Attila-műsorral készül. A Művészetek Völgye 25 évét Márta István fesztiváligazgató idézi fel vendégeivel a kapolcsi Törzskávéházban. A beszélgetéseken a fesztivál alapítói és alakítói, meghatározó művészei vesznek részt.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés