A rozé amerikai dicsérete

A rozé amerikai dicsérete - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

A rozé amerikai dicsérete

A rozé amerikai dicséreteA rozé boroknak saját birodalmat nyitottak a közelmúltban New Yorkban. A RoséMansion étterem, borbár és szórakozóhely egyszerre. Mint nevéből kitűnik, csupán egy bortípust dicsőít, méghozzá a legrafináltabb módszerekkel és eszközökkel.

Az idei helyszín több mint kétszerese a tavalyinak, és a Manhattan Mall második emeletén található. Összesen 14 termet rendeztek be, amelyek többsége vadonatúj – adja hírül a Travel and Leisure.

A rozéparádé július 12-től október 7-ig van nyitva, de a jegyek máris elfogytak, ezért úgy döntöttek, június 2-án indítanak egy második fordulót, és a jegyek értékesítését már megkezdték.

A RoséMansionban minden rózsaszín, vagy ha úgy tetszik, a rozé, különféle árnyalataiban tündököl, az élő rózsákkal teli fürdőkádtól a lufikig és a műanyag diszkógömbökig, a beltéri homokos strandtól a helyiségek berendezéséig, amelyek között található egy „pezsgő álom” nevű szoba is.

A vendégek – köztük többségben szoktak lenni a hölgyek – személyre szabott, saját rozé cuvée-keverékeket hozhatnak létre, megismerkedhetnek e borfajta történetével az ókori Egyiptomtól kezdve, bemutatják számukra a legjobb évjáratokat a világ minden tájáról és természetesen meg is kóstolhatják e nedűket, méghozzá kiváló minőségű, márkás poharakból.

Egész Amerikában itt található a legtöbb rozé bor. A zene sem hiányozhat: a romantikus gyertyafényes termekben a swingtől a keringőig és a diszkózenéig mindenféle muzsikára táncra lehet perdülni. A privát bérelhető szobák ugyancsak népszerűek, akárcsak a különféle éttermek, amelyek arra szolgálnak, hogy ne üres gyomorra kelljen kortyolni.

A RoséMansionba szigorúan csak 21 éven felülieket engednek be, az életkort igazolvánnyal kell bizonyítani.

Forrás: https://turizmus.com

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés