Idén Szegeden a Maty-éri Nemzeti Kajak-kenu és Evezős Olimpiai Központ ad otthont a 11. IDBF WDBRC – Nemzetközi Sárkányhajó Világbajnokságnak 2013. július 23. és 28. között. A 2000 méteres nyíltvízi bajnokságot a belvárosban, az élő Tiszán rendezik meg.

A Magyar Turizmus Zrt. és a Magyar Sárkányhajó Szövetség együttműködésének köszönhetően az MT Zrt. Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága is kitelepül a világbajnokságra házigazdaként a régiós Tourinform Irodákkal és szolgáltatókkal együtt 2013. július 20-28. között. A kitelepülés helyszínei a következők:
2013. július 20-23. regisztrációs időszak és ünnepélyes megnyitó, Hunguest Hotel Forrás - Szeged
2014. július 24. Szegedi Tisza part
2013. július 25-28. Szegedi Olimpiai Központ

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés