A nemrég megújult Madách téren július 17-én este téravató koccintást szervezett a Double Bubble pezsgőbár. Az est legnagyobb durranása egy óriás, „Matuzsálem” palack champagne volt, amiből száz résztvevő flőtéit töltötték tele a vidám hangulatú koccintáshoz.

A nyolc normál palacknak megfelelő, 6 liternyi Taittinger Brut Réserve champagne palackja közel 60 cm és súlya körülbelül 13 kilogramm, így felszolgálása nem volt könnyű feladat.

Az eseményen Nagy Tamás Grande mondott tósztot a buborékok, a nyár és a megszépült tér ünneplésére. Gianni Annoni a már kiürült palackot emelte a magasba és vidám társaságban kóstolta a finom champagne-t. A vendégek között Szentesi József és Berecz Stéphanie borászok is többféle pezsgőt teszteltek, a tangóharmonikás pedig egész este zenélt.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés