A hazai turisztikai ajánlatok mellett a magyar borok és a dobos torta is sikert aratott Hamburgban.

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

Február 4-8. között rendezték meg Észak-Németország legnagyobb utazási vásárát, a Reisen Hamburgot, amelyen idén is a Magyar Turizmus Zrt. mutatta be hazánk turisztikai kínálatát. Az MT Zrt. standján társkiállítóként vett részt a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda, a sárvári Spirit Hotel és a Pannonia Reisen. Az érdeklődők a vásáron a Mutsch Reisen és Kröger Tours magyarországi kínálatáról is kaphattak információkat. A kiállítás látogatóit borkóstoló és magyar finomságok (pogácsa, mangalica kolbász, pálinka és dobos torta) csalogatták a magyar standhoz.

A vásáron az érdeklődők megismerhették a lakóautók kínálatát, a legújabb aktív turisztikai ajánlatokat, kellékeket, kerékpáros- és hajós utazási lehetőségeket, a Hamburgból is jól elérhető úti célokat. A 8 csarnokban 9.000 kiállító által  bemutatott  ajánlatokat idén összesen 70.000 látogató ismerhette meg. A közvélemény kutatásból pedig azt is megtudhattuk, hogy a látogatók 83%-a tervez utazást 2015-re. A városlátogatások iránt idén is nagy volt az érdeklődés, a teljes látogatószám 57%-át érdekelte, ez az arány tavaly még csak 52% volt.




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés