Őszi ízek a Balatonnál Tihanyi Garda Fesztivál.

Őszi ízek a Balatonnál Tihanyi Garda Fesztivál. - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Őszi ízek a Balatonnál - Tihanyi Garda Fesztivál

Az idei évet záró adventi-karácsonyi hangulatot megelőzően még egy jelentős ünnepkör és az ehhez kapcsolódó népszokások rendezvényeinek ad otthont a Balaton régió.

Tekintettel arra, hogy a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) őszi kommunikációjának középpontjában továbbra is a gasztronómia áll, a Balatoni RMI PR anyagaiban, rendezvényajánlóiban kiemelt szerepet kapnak a Márton-napi libás étkek, az újborhoz kötődő programok és az idén november első hétvégéjén megrendezendő Tihanyi Garda Fesztivál.
A rendezvényajánlókat több országos magazinban és kommunikációs csatornán jelentette meg az RMI. Ezek a kedvcsinálók – kiegészülve a régió egész éves, a belföldi turizmus élénkítését célzó marketingkommunikációjával, valamint az érintett települések saját promóciójával – a régió gasztronómiai rendezvényeire irányítják a figyelmet.
Az október 23-i hétvégén nagy sikerrel megrendezett „halas” program, a Süllőfesztivál után Tihany egy másik „halas” rendezvénynek ad otthont: a november 6-7-i rendezvényen közös gardahalászaton ismerhetjük meg a halfogás csínját-bínját, s ha ügyesek voltunk, parázson – tavalyi szőlővenyigére húzva! – meg is süthetjük az ízletes zsákmányt. A második napon persze az elmaradhatatlan halászlé és halételfőző verseny fűszerezi be az őszi hétvégét. Az ezt követő hétvégén szerte a régióban megülik a Márton-napot: így Balatonkenesén, Fonyódon és Alsóörsön is! Siófokon szívet-lelket melegítő pálinkamustra, nagyszerű gyümölcspárlatok és lúdkülönlegességek várják az érdeklődőket.
A rendezvényekről további információk a régió honlapján találhatók: www.gyereabalatonra.hu
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés