Rosalia, nyárköszöntő rozéünnep a fővárosban

Rosalia, nyárköszöntő rozéünnep a fővárosban - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Rosalia, nyárköszöntő rozéünnep a fővárosban

Kiemelt rosépalettával, zenés programokkal és különleges menüvel várja vendégeit és a borok szerelmeseit a Rosalia Rosé Garden és éves magyar rozémustra a fővárosban május első hétvégéjén.

A budapesti Larus Étterem és Rendezvényközpont termeiben és teraszán illetve a MOM Cseresznyés kertben május 4. és 6. között széles borkínálatot, kiemelt rozépalettát kóstolhatnak végig a fesztivál látogatói.
A borokhoz Buday Péter, az étterem séfje különleges menüt állított össze.
A Rosé Garden ingyenesen látogatható rendezvényén kristály kóstolópohár vásárolható. Az első száz női vásárló rózsát, az első száz férfi pedig cseppőrt kap ajándékba.
A rendezvényközpontban május 5-én bemutatják a szinte teljes magyar rozékínálatot, amely a háromezer forintos belépőjeggyel szabadon kóstolható.
A bor és a finom falatok mellé jó hangulatot teremt a színpadon a D"Vine Trio, fellép Orosz Zoltán harmonikaművész, Farkas Sándor bárzongorista és a Gayer Mátyás Trió is.
Számos érdekes programot kínál a Rosalia ideje alatt a MOM Kulturális Központ is. Lesz moldvai csángó népzene, tánc- és daltanítás, fellép a Zurgó Dió. Megtekinthető lesz Iván Ildikó operaénekes, festőművész kiállítása is.
A fesztiválról részletes információk olvashatóak a www.rosalia.hu internetes oldalon.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés