Nemzetközi Újbor Fesztivál Csongrád

Nemzetközi Újbor Fesztivál Csongrád - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Nemzetközi Újbor Fesztivál
Csongrád - 2010. november 12-14.

Hagyományteremtő szándékkal Nemzetközi Újbor Fesztivált szervezünk Csongrádon 2010. november 12-14. között, melyre Önöket is tisztelettel meghívjuk.

Szeretnénk, ha minél többen megtisztelnék rendezvényünket és bemutatnák a nagyközönség számára legújabb „alkotásaikat”, az idei esztendőben készített újborokat.

A csongrádi borvidék és az Alföld bortermelői mellett természetesen az ország távoli régióiból is várunk vendégeket, jelenlétük emelné szárnybontogató fesztiválunk rangját.

Külföldi kapcsolatainkat felhasználva más országokból is hívunk meg borászokat, a jövőben egyre nagyobb számban számítunk jelenlétükre.

A „művészi” borok mellett a fesztivál idején kiemelt szerepet kapnak a művészetek, elsősorban a tánc és a zene, de az irodalom és a képzőművészet is megjelenik a programban.
Több hazai és külföldi néptáncegyüttes, fúvószenekar, mazsorettcsoport szórakoztatja vendégeinket, a gyermekeket kézműves foglalkozásokra várjuk.

Lesz kirakodóvásár, a büfékben ételkülönlegességek várják az ínyenceket. A Bor-klubban elméleti ismereteinket bővíthetjük: borkóstolási alapismeretek; bor, turizmus – borturizmus; libából készült ételek; stb.

Kiadványok, prospektusok terjesztésére, reklámfilmek vetítésére is van lehetőség, igény szerint egy-egy régió, (vagy gazdaság, borász) bemutatkozására is van mód.

A fesztivál valamennyi programja ingyenes, és ugyanígy nem kérünk részvételi díjat a rendezvényen megjelenő és árusító borászoktól sem. Részben ezért is kérjük, hogy „közönségcsalogató”, „borbarát” árakon kínálják az újborokat.

Kérjük, amennyiben elfogadják meghívásunkat, előzetesen e-mailben jelezzék részételi szándékukat.

Ezt követően küldünk részletes programot, jelentkezési lapot, amelyen lehetőség lesz a szállás és étkezés megrendelésére, a technikai igények megjelölésére.

Kérjük, hogy előzetes részvételi szándékukat október 10-ig jelezzék a  HYPERLINK "mailto:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A programmal, szervezéssel, technikai feltételek biztosításával kapcsolatban ugyanezen a címen, vagy a  +36 30 2998860-as telefonszámon érdeklődhetnek.

Szakmai kérdéseikkel Benkéné Dörmer Hildához, a Csongrádi Hegyközség munkatársához fordulhatnak a +36 30 4179926-os telefonszámon.

Szeretettel várjuk Önöket és újboraikat Csongrádra.

Azt szeretnénk, ha jól éreznék magukat ebben a szép, alföldi kisvárosban.



Üdvözlettel a szervezők nevében:

Kováts Attila

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés