Nemzeti Amatőr Grillbajnokság és Pörköltfőző Verseny a SzeptEmberFeszten

Nemzeti Amatőr Grillbajnokság és Pörköltfőző Verseny a SzeptEmberFeszten - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Nemzeti Amatőr Grillbajnokság és Pörköltfőző Verseny a SzeptEmberFeszten

Újdonság idén a SzeptEmberFeszten, hogy a Magyar Grillszövetséggel közösen meghirdetik a Nemzeti Amatőr Grillbajnokságot. A szeptember 3-i versenyre bárki nevezhet, aki úgy gondolja, hogy be kívánja mutatni grillezési tudományát a mesterszakácsokból álló zsűrinek.

Amennyiben mégis inkább a pörköltfőzést választja a gasztronómia szerelmese, akkor a pörköltfőző versenyre várják a szervezők a jelentkezését. Külön versenyezhetnek a polgármesterek és a vendéglátós diákok.
Ha úgy érzi valaki, hogy sütésben és főzésben is egyaránt profi, akkor 3-án a Grillbajnokságon, 4-én pedig a Pörköltfőző Versenyen indulhat.
Az első öt-öt jelentkezőnek, aki nyulat szeretne sütni, illetve főzni, annak az alapanyagot a Nyúl Terméktanács ingyenesen biztosítja.
Mint közismert, a bor és a sajt  nyerő kombináció, most duplán is az lesz. Aki a Népligeti Bor- és Sajtkörút állomásain megkóstolja a különféle hazai borokat és sajtokat, és közben gyűjti a pecséteket, nyerhet. A gyűjtőlapokat megtalálja bármelyik állomáson, ahol azokat le is adhatja. A leadott gyűjtőlapok sorsoláson vesznek részt, melyen értékes nyeremények találnak gazdára.
A nyertesek névsorát a rendezvény honlapján lehet megtalálni. A fődíj egy Borbirtok, a díszvendég Dominium Vini Borklub jóvoltából.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés