Nagy érdeklődés az Égi borospincék iránt
14 légitársaság közel 40 bora verseng négy kategóriában a legjobb Égi Borospince (Cellars in the Sky Hungary) díj elnyerése érdekében. A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók egyedüli hazai magazinja  szerkesztőségének szervezésében immár másodszor megrendezett versengéshez a szakmai segítséget a Borigo magazin biztosítja, akikkel együtt kóstolják a borokat november 15-én és közösen adják át a díjakat a november 21-i gálán. Idén az Aerosvit, az airberlin, az Alitalia, a British Airways, a Brussels Airlines, a Czech Airlines, az easyJet, az El Al, a KLM, a Lufthansa, a Qatar Airways, a TAP, a Tarom és a Wizzair jelentkezett a megmérettetésre, ahol négy kategóriában – turista fehér és vörös, illetve business fehér és vörös – hirdetnek eredményt az ítészek. A zsűri ismét neves borszakértőkből, boros újságírókból és üzleti utazókból áll, akik az ún. 100 pontos rendszerben minősítik a borokat.
Most a legtöbb tétel francia termelőktől érkezett, ám amely légitársaság saját honi piaca is jelentős bortermeléssel bír, helyi bort nevezett. Így a versenyzők között találni cseh, román, német, olasz, izraeli, portugál és magyar bort is, de a zsűri tesztel új-zélandi, ausztrál, chilei és spanyol tételeket is.
Az eredményeket november 21-én, egy ünnepélyes és nagy média-érdeklődéssel kísért gálán hirdetik ki a szervezők.
 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés