Mindent az italok világáról

Mindent az italok világáról - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Mindent az italok világáról

Új márkák, egész napos kóstolás, De Kuyper mixerverseny a Kreatív Italfórumon
Nagyszabású eseményen ismerkedhetnek meg az italok világával azok, akik szakmabeliként vagy akár vendégként, fogyasztóként többet szeretnének tudni a kávé- és bárkultúra fortélyairól.

A február 14-én zajló Kreatív Italfórumon mindenki számára nyitott a lehetőség, hogy olyan termékeket kóstoljon meg, melyek a legjobb éttermek és bárok választékában szerepelnek. Előadások, vezetett italkóstolók, szemináriumok és számos program várja a látogatókat, akik a csupán kétkoktélnyi belépőjegy áráért egész nap ingyenesen tesztelhetik a különböző italokat a kávéktól a párlatokig, vagy akár sorkülönlegességeket, pálinkákat, kézműves borokat.
Kávéházak anno, a világ leghíresebb koktéljai, a nemzetközi bárvilág aktuális trendjei, a párlatok világa, sörtudomány, a kávé útja cserjétől a csészéig, milyenek a kézműves borok – ez csupán ízelítő a programból, melyhez kapcsolódóan a kiállító cégek is számos meglepetéssel készülnek.
A hazai szakma kiválóságai mellett a nemzetközi bárvilág ismert arcai is megjelennek, az esemény vendége lesz Matthijs Janssen mesterdesztilláló, Arno van Eijmeren mixológus, a De Kuyper márkanagykövete, és Nicolas St Jean világbajnok flair bártender. Ők nemcsak előadókként, hanem zsűritagokként is tiszteletüket teszik a rendezvénynek otthont adó Hotel Corinthiában, mert a De Kuyper mixerverseny idei döntője az Italfórum egyik kiemelt programja.
Új luxusmárkák, egy igazán különleges receptkönyv debütálása, Bar Lounge, és számos olyan előadás várja a vendégeket, amitől kihagyhatatlannak ígérkezik az Italfórum, s a show este is folytatódik! 
A programokról és a részvételi lehetőségekről a www.vendon.hu portál ad részletes tájékoztatást.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés