Michelin-csillagos séf az agárdi Cigánymeggy Fesztiválon

Michelin-csillagos séf az agárdi Cigánymeggy Fesztiválon - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Michelin-csillagos séf az agárdi Cigánymeggy Fesztiválon

Hatodik alkalommal rendezik meg szombaton a Cigánymeggy Fesztivált a Fejér megyei Agárdon; a gasztronómiai eseményen éttermek is összemérik tudásukat, a zsűri elnöke Andreas Mayer, egy Michelin-csillagos séf lesz.

A szervezők az Agárdi Pálinkafőzdében várják az érdeklődőket a kulturális és gasztronómiai ünnepre. A szervezők tájékoztatása szerint a vendégek megismerhetik a pálinkafőzés rejtelmeit, miközben meg is kóstolhatják az agárdi pálinkakülönlegességeket. A kemencében, szabadtűzön készített finomságok fogyasztása mellett szakácsverseny teszi teljessé a gasztronómiai élményt.
Idén 14 meghívott étterem méri össze tudását, és készít ételeket kappanból (herélt kakasból). A zsűri elnöke Andreas Mayer két Michelin-csillagos séf lesz. A szakácsversenyt tanyasi csirkeételekből álló kóstoló követi, amelynek fogásait három hazai étterem készíti.
A színpadon 16 órától kezdődnek a programok. A sváb zenéket játszó szári Gaudi Buam zenekar után Badár Sándor humorista lép fel, majd a Budapest Bár ad koncertet. Az egész napos rendezvényt utcabál zárja a Madarak házibuli-zenekar közreműködésével.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés