Márton-napi Libato(u)r és Újborünnep




Csatlakozási felhívás

A Magyar Turizmus Zrt. 2012-ben negyedik alkalommal hirdeti meg a Márton-napi Libato(u)rt és Újborünnepet. A promóció célja, hogy a Márton-napi hagyományokat felelevenítse, mind a városi, mind a vidéki emberek számára élővé tegye, és az ehhez kapcsolódó eseményeket – összefogott kommunikációval – népszerűsítse. A Márton-napi Libato(u)rral és Újborünneppel a szervezők egy ernyőt szeretnének biztosítani azon programoknak és ajánlatoknak, amelyek ehhez az ünnepkörhöz kapcsolódnak.

A Magyar Turizmus Zrt. összegyűjti és honlapján (www.itthon.hu/libatour) megjeleníti a Márton-napi kínálatot, hogy az az utazók számára könnyen elérhető legyen, majd marketingkommunikációs felületein kiemelten népszerűsíti a Márton-napot és a honlapot, mind online felületi aktivitásokkal, mind médiafelületein számos PR-cikkel, programajánlókban történő megjelenésekkel.

A Magyar Turizmus Zrt. várja mindazon programgazdák és szolgáltatók jelentkezését, amelyek a Márton-napi hagyományok felelevenítése céljából terveznek rendezvényt vagy kínálnak ajánlatot 2012 novemberében:
- tájházak, skanzenek, múzeumok Márton-napi programjaikkal,
- éttermek Márton-napi menüsorokkal, borvacsorákkal, rendezvényekkel,
- pincészetek, borászatok újborkóstolókkal, borvacsorákkal, bemutatókkal,
- szálláshelyek, utazási irodák programcsomagokkal, amelyek legalább egy Márton-naphoz kapcsolódó elemet tartalmaznak.




A csatlakozás és az ajánlat adataival történő megjelenés ingyenes. Regisztrálni az alábbi adatlap kitöltésével lehet, mely elérhető ITT. Amennyiben az Ön szolgáltatása még nem szerepel a Nemzeti Turisztikai Adatbázisban, kérjük, regisztrációjával együtt a http://neta.itthon.hu/szakmai-oldalak/regisztracio/regisztracio oldalon található, az Ön szolgáltatásának megfelelő adatlapo(ka)t is juttassa el részünkre.

A kitöltött adatlapokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. kérjük elküldeni, az üzenet tárgyánál kérjük feltüntetni, hogy az ajánlat a LIBATOURra vonatkozik.

JELENTKEZÉS HELYE ÉS HATÁRIDEJE:
2012. OKTÓBER 25-ÉN 14 ÓRÁIG.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Magyar Turizmus Zrt. Termékmenedzsment Iroda, 488-8713,




Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés