Magyarországi (bor)kalandok az etyeki Pincefesztiválon

Magyarországi (bor)kalandok az etyeki Pincefesztiválon - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Magyarországi (bor)kalandok az etyeki Pincefesztiválon

Nagyszabású megjelenéssel várja a borkedvelőket és kísérőiket a Magyar Turizmus Zrt. az Etyeki Pincefesztiválon! A 10. jubileumi rendezvény népszerű helyszíne, a „Kecskegödör” a „Régiók terévé” alakul át a fesztivál ideje alatt, ahol a 9 turisztikai régió egy-egy sátorban tárja szépségeit a látogatók elé.
Érdemes lesz a borok mellett hazánk turisztikai kínálatába is belekóstolni, melyben az MT Zrt. regionális marketingigazgatóságai mellett, TDM szervezetek és régiós szolgáltatók lesznek az érdeklődők segítségére. Hogy már a fesztivál idején is az adott régióban érezhessük magunkat, a régiók a rájuk jellemző kincseket – a kecskesajttól kezdve a selyemfestőig – is elhozzák.
Az igazi pincehangulat a Régiók teréről sem hiányozhat: a színpadon zenészek húzzák a talpalávalót, de egy játékos aktivitásnak köszönhetően a közönség tagjai is muzsikusokká válhatnak. „Legyél Te is pincezenész!” – szól az MT Zrt. invitálása nem csak a bátraknak, a zenelistában ugyanis kezdő és haladó muzsikusok egyaránt megtalálhatják saját dalukat. A pincezenészekkel való „fellépést” pedig fotón és videón is megörökítik, amely bekerülhet a családi archívumba vagy akár a hírnév felé is repítheti a borkalandozót.
Az MT Zrt. a Régiók terére „transzfert” is biztosít! A Fő utcáról 5 „boriksa” szállítja a borbarátokat a Kecskegödörhöz, akik már út közben turisztikai információkkal és kiadványokkal gazdagodhatnak egy „villám Magyarország-oktatás” keretében.
Legyen részese a magyarországi (bor)barangolásnak, és látogasson el az Etyeki Pincefesztivál keretében az MT Zrt. sátraihoz!
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés