Magyar bor mindenkor

Magyar bor mindenkor - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Magyar bor mindenkor

Hirdeti az a reklámkampány, amellyel a Magyar Közösségi Bormarketing Kft. és a Bell kommunikációs ügynökség a magyar bor szeretetére és fogyasztására kívánja felhívni a figyelmet. Az akció július 15-én indult és augusztus 31-ig tart, a 18-59 év közötti korosztályba tartozó, átlagos vagy magas vásárlóerővel bíró városi férfiakat és nőket célozza meg.

A reklámkampány keretében a kereskedelmi televíziók egy 30 másodperces reklámfilmet vetítenek amelynek az az üzenete, hogy a magyar bor esszenciálisan magában foglalja a hagyományőrző múltat, a szenvedélyes jelent és az elképzelt jövőt. A reklámfilm mellett augusztus 31-ig országszerte 350 óriásplakáton is reklámozzák a magyar bort.
A kampánnyal elsősorban azt szeretnék elérni, hogy minél többen válasszanak magyar bort ünnepekkor és a mindennapokban egyaránt. Oláh László, a Közösségi Bormarketing Kft. ügyvezetője szerint fontos missziójuk, hogy minél szélesebb körben megtanulják az emberek a borkóstolást, az ételek és a bor együttes harmóniájának élvezetét. Ebben segít a „Magyar bor mindenkor” kampány mellett a Közösségi Bormarketing Kft. párhuzamosan futó eseménysorozata, a Borszerda projekt is. Ezzel is szeretnék felhívni a figyelmet a megfelelő borok kiválasztására és a minőségi borkultúra széles körökben való terjesztésére.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés