Libából készült finomságokkal, Márton napi játszóházzal és libasimogatóval is várják a látogatókat a hétvégén a budapesti Vajdahunyadvárban.

Forrás: turizmus.com

Negyedik alkalommal rendezik meg a Márton Napi Libafesztivált november 13–15. között a budapesti Vajdahunyadvárban.

A szervezők a klasszikusnak számító töltött libanyak, libamáj és ludaskása mellett számos gasztronómia különlegességgel készülnek. A látogatók kóstolhatnak például helyben frissen készült libatepertőt és libaburgert is.

A legkisebbek számára gyermekműsorokkal, kézműves-foglalkozásokkal, korabeli mutatványosokkal, libasimogatóval és parasztudvarral készülnek. A felnőttek a libából készült ételekhez illő italokat is találnak majd, a szervezők külön újbor utcával várják a látogatókat.

Pénteken a kijelölt kiállítóknál 50 százalékos kedvezménnyel kóstolhatóak meg a libából készült ételek és hozzájuk illő nedűk.

A Márton Napi Libafesztiválra ingyenes a belépés.
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Antal Pincészet Baja - Antalvin Kft.

Béla Borászat Imrehegy. A Béla Borászat minőségi palackozott borai: Riesling, Olaszrizling, Nektár, Cserszegi Fuszeres, Cabernet Cuvée, Kékfrankos, Pinot Noir - Kékfrankos Rose

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Varsányi Pince Verpelét. A Varsányi Pince bemutatkozó oldala. Boraink: Verpeléti Muskotály, Debrői Hárslevelű. Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés