Csak a nyárnak van vége, a szezonnak korántsem, Székesfehérváron szeptemberben is számos rendezvény gondoskodik az önfeledt szórakozásról.

Forrás: turizmus.com

A XII. Fehérvári Lecsófőző Vigasság megnyitója szeptember 10-én, 9.45-kor lesz a Zichy ligetben felállított színpadon. Az estig tartó rendezvényre idén is rengeteg hobbiszakács jelentkezett, hogy megmutathassa: övé a legfinomabb lecsó. Aki részt vesz a Tourinform-iroda játékán, logózott kiegészítőkkel is felvértezheti magát és csapatát.

 

A repülés és a repülőgépek szerelmeseinek szeptember 11-én, 10 órakor kezdődik Börgöndön a Nemzetközi Légiparádé. A város ezzel a rendezvénnyel ünnepli repüléstörténetének 100. évfordulóját: lesz ejtőernyős, vitorlázógép, helikopter, motoros műrepülő és gripenbemutató is.

Szeptember 18-án, az Európai Mobilitási Hét (szept. 16-22.) keretében a Zichy ligetben családi napot tartanak, melyen gyermekelőadások, koncertek, a sporttal és egészséggel kapcsolatos kitelepülők várják a gyalogszerrel érkezőket. A Mobilitási Hét záróprogramja szeptember 22-én az erre az alkalomra az autók elől elzárt Várkötúton lesz, ahol az autómentes nap keretében szerveznek kismotoros felvonulást az ovisoknak, óriásbuszfestést a kreatív érdeklődőknek, és lesz akadálypálya és kézműves foglalkozás is.
Mentés

Mentés

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Antal Pincészet Baja - Antalvin Kft.

Béla Borászat Imrehegy. A Béla Borászat minőségi palackozott borai: Riesling, Olaszrizling, Nektár, Cserszegi Fuszeres, Cabernet Cuvée, Kékfrankos, Pinot Noir - Kékfrankos Rose

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Varsányi Pince Verpelét. A Varsányi Pince bemutatkozó oldala. Boraink: Verpeléti Muskotály, Debrői Hárslevelű. Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés