Hányféle ízű macaron és kézműves bonbon kapható a Gerbeaud Kávéházban? Milyen házi gyümölcsöntettel készül a Gerbeaud Kávé? És az Onyx borlapján hányféle bor szerepel?

A válaszokat mind megtudhatták a Gerbeaud Ház március 17-i partnerpartijának résztvevői, sőt, az is kiderült, hogy az Átrium terem üvegteteje alatt 12 körasztal fér el, és hogy a ház cateringje vállalt már 1200 fős kitelepülést is.

Pintér Katalin, a Gerbeaud ügyvezetője köszöntőjében elmondta: épp öt éve nyitották meg tokiói egységüket, amelyet már bővíteni kellett, és jelenleg zajlanak a budai Gerbeaud előkészületei – a nyitást még az idén szeretnék megvalósítani. És ami a kollegákat illeti, Széll Tamás és Szulló Szabina után Kolonics Zoltán cukrászati vezető is szép sikereket könyvelhet el, hiszen immár ő az ország cukrászati nagykövete.

A meghívott vendégek pedig nem csak kóstolhatták a ház pékségének, hentesének, cukrászatának és szakácsainak kreációit, hanem a színfalak mögé – akár a konyhába is - bepillantást nyertek vagy éppen szakértő vezetéssel ízlelhették meg az Onyx 3-400 tételes borkínálatának jelentős tételeit.
 

 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés