A Csabai Kolbászfesztivált a Békéscsabai Települési Értéktár Bizottság egyhangú szavazattal a Békéscsabai Települési Értéktárba emelte és továbbította a Megyei Értéktár Bizottságához.

Az értéktár célja, hogy összegyűjtse és bemutassa Békés megye sokszínű értékeit, szereplőit és az értékek létrehozóit. A települési értéktárak tartalmazzák a települések összes értékét, beleértve az építészeti, kulturális, helytörténeti, népművészeti, gasztronómiai és sport értékeket.

Április 4-én hirdetnek eredményt a Krajcsó Pál szárazkolbász készítő emlékverseny csapatai között, a nevezett kolbászok kellő füstölés és érlelés után kerülnek vágódeszkára és a zsűri asztalára.

Az idei négy napos Csabai Kolbászfesztivál október 23-án kezdődik!
Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 1 Rating )

Fehértói Halászcsárda

Algyői Halászcsárda

Jobb Miint Otthon Kisvendéglő és Halászcsárda Szeged

Kiskőrössy Halászcsárda Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Stüszi Vadász Étterem Szeged

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés