Hétvégén lesz a 9. KávéBár Bazár

Hétvégén lesz a 9. KávéBár Bazár - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Hétvégén lesz a 9. KávéBár Bazár

Forrás: turizmus.com


Harminc szakmai kiállító, valamint számos kóstoló és egyéb program várja a látogatókat az Erzsébet téri Akvárium Klubban szombaton és vasárnap.

Korábban történt

Öt bajnokot választottak a KávéBár Bazáron
Élménykávézó, egészségsarok és pezsgő lounge a dubaji reptér business várójában
A KávéBár Bazár közönsége a kávék széles választéka mellett teákat, borokat, párlatokat és egyéb italkülönlegességeket kóstolhat meg. A kávésok között magyarországi mikropörkölők és jól ismert márkák egyaránt megjelennek a világ legjobb termőterületeiről érkező tételekkel, a kóstolás után pedig vásárolni is lehet majd a standoknál.
A rendezvény két napja során három országos bajnokság zajlik: a baristák a Magyar Barista Bajnokságon mérhetik össze tudásukat, hogy a nyertes képviselhesse Magyarországot az amszterdami világdöntőn. A nem hivatásos kávérajongók versenye, az Amatőr Magyar Barista Bajnokság szombaton várja az érdeklődőket, majd másnap rendezik meg a Magyar Sommelier Bajnokság nyilvános döntőjét a KávéBár Bazár társhelyszínén, a Gerbeaud Házban.

Kóstolás, versenyek, workshopok is szerepelnek a programban

A versenyek mellett mindkét nap szakmai előadások, workshopok is szerepelnek a programban. Lesznek vezetett italkóstolók a buborékoktól kezdve a párlatokon át az idős teákig, hazai és külföldi speciality cuppingok, vagyis kávékóstolók, kerekasztal-beszélgetések, élménybeszámoló egy Costa Rica-i magyar kávéfarmtúráról, beszélgetés a trendekről itthon és világszerte, üzletépítési fórumok, valamint bárkonferencia is.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés