Ízek és Borok kiállítása a HUNGEXPO-n

Ízek és Borok kiállítása a HUNGEXPO-n - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Ízek és Borok kiállítása a HUNGEXPO-n

Az Ízek és Borok kiállítás 2012 novemberében ismét bemutatja a hazai és nemzetközi top éttermek kínálatát, a magyar borok és pálinkák széles spektrumát a gasztronómiára nyitott közönségnek. A rendezvény a fesztiválok időszakát követően novemberben, fedett és fűtött helyen biztosít egyedi megjelenési lehetőséget a kiállítóknak.
A tavalyi évben a 30 év feletti, baráti társasággal érkező látogatók körében volt a legnépszerűbb a rendezvény. Az esti koncertek közül akkor a Budapest Bár fellépése aratta a legnagyobb sikert.

A programok mellett többek közt olyan borászatok italait kóstolhatták, mint a Vida Pincészet, Bock Pince, Gere Tamás és Zsolt Pincészete, Nyakas Pincészet és Sauska-Tokaj Pincészet.  Az éttermek listáján pedig szerepelt a Bock Bisztró, a Hemingway Étterem, a New York Café – Boscolo, Wang Mester Kínai konyhája, az Arany Kaviár Étterem és még sokan mások.

A kiállítás rendhagyó nyitva tartással várja idén is a látogatókat, pénteken és szombaton 22 óráig, vasárnap 19 óráig lehet élvezni az ízeket és borokat.
Hagyományteremtő céllal, a kiállításon díszvendégség keretében kap kiemelt figyelmet egy hazai borvidék. 2012-ben díszvendégként a Szekszárdi borvidék több pincészete képviselteti magát és megismerkedhetünk a régió különlegességeivel, adottságaival.
A programkínálatot, a koncertek és szórakoztató előadások mellett a nagyközönség számára is érdekes szakmai programmal bővítik a szervezők. A kényelmesebb vendéglátás érdekében pedig a pavilon berendezést is átalakítják.
A vásárlások megkönnyítése érdekében egységes fizetőeszköz lesz (kupon). A kiállítók levásárolhatóvá tehetik a belépőjegy egy részét, így biztosítva fix forgalmat a kiállításra és az azt követő hetekre.

Az Ízek és Borok gasztrofesztivállal egy időben először kerül megrendezésre a Télköszöntő Vigasság. A november az ünnepi előkészületek és a téli utazások megtervezésének hónapja. Az új kiállításon egy helyen egy időben szervezheti le és szerezheti be az összes ajándékot és utazást. Ez a kiállítás több mint egy adventi vásár és több mint egy utazási és sporteseményeket ajánló kiállítás. A hungarikumok, a kézműves termékek, a lakberendezési kiegészítők, a könyvesboltok, ajándéktárgyak, sírégiók, a téli utazási és wellness ajánlatok, téli sport felszerelések alkotják a téli élmények vásárát.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés