Hamarosan piacra kerülnek a Törley borok
A hazai pezsgőgyártás piacvezetője – kihasználva a patinás márka ismertségét – borokkal is kirukkol hamarosan. Elsőként Chardonnay, Pinot Noir Rosé, valamint illatos Muskotály fajtákkal ismerkedhetnek meg a vásárlók.

 

Törley József, aki 130 évvel ezelőtt alapította a mára fogalommá vált márkát, mindig kiváló alapborokból készítette pezsgőit. A pezsgőgyártás piacvezetőjeként az a célunk, hogy a hagyomány és minőség jegyében olyan borokkal lepjük meg vásárlóinkat, amelyek sikeresen szerepelhetnek mind a hazai, mind a nemzetközi borversenyeken – tájékoztatta a sajtót a cég képviselője.
Felméréseik szerint a megkérdezett potenciális vásárlók több mint háromnegyede kipróbálná a Törley borokat, ráadásul ez az arány a bor tervezett fogyasztói árának ismeretében megerősítésre került. A cég vezetői bíznak benne, hogy az etyeki szőlőtőkéknek és a reduktív feldolgozási eljárásnak köszönhetően az új termékek nagy érdeklődésre számíthatnak.

 

Pin It
Facebook Social Comments
Rating:
( 0 Rating )

Antal Pincészet Baja - Antalvin Kft.

Béla Borászat Imrehegy. A Béla Borászat minőségi palackozott borai: Riesling, Olaszrizling, Nektár, Cserszegi Fuszeres, Cabernet Cuvée, Kékfrankos, Pinot Noir - Kékfrankos Rose

Gere Tamás és Zsolt pincéje - Villány. Borkostoló, vendéglátás, étterem, bororzó. Borok: Villányi Olaszrizling, Siklósi Hárslevelű, Villányi Rosé, Villányi Kékoportó, Villányi Kékfrankos, Villányi Pint Noir, Villányi Cabernet Sauvignon

Polgár Pincészet, Polgár Zoltán borász, Villány, pincelátogatás, borkóstoló vörösbor, szállás, panzió

A Tolcsva Bor Kft. bemutatkozó oldala. Sajgó Pincészet és Panzió Tolcsva. Boraink: Tokaji Furmint (Félédes, száraz), Tokaji Sárgamuskotály, Tokaji Hárslevelű, Tokaji Szamorodni (Édes, száraz) Tokaji Késői Szüretelésű (Furmint, Sárgamuskotály, Hárslevelű), Tokaji Aszú (3,5,6 puttonyos), Tokaji Aszú Eszencia, Tokaji Eszencia (Nektár)  Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Varsányi Pince Verpelét. A Varsányi Pince bemutatkozó oldala. Boraink: Verpeléti Muskotály, Debrői Hárslevelű. Borkóstoló, borkostolás, vendéglátás.

Keresés