Melyik bor mehet Londonba?

Melyik bor mehet Londonba? - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Melyik bor mehet Londonba?

Meghosszabbítja a „Furmintversenyt” az ITD Hungary
Meghosszabbítja a Furmint borokat termelő borászoknak a jelentkezési határidőt a nemzetközi borpiac egyik legnépszerűbb kiállítására a szervező ITD Hungary.
A május 18-20. között zajló London International Wine Fair-re a megújult Wines of Hungary elnevezésű magyar stand mellett, az ITD Hungary egy önálló kóstoló zónát is tervez, amelynek a Furmint Bar fantázia nevet adták. Ezen a standon a szakmai látogatók elsősorban furmintokat és más, hazánkra jellemző, helyi fajtákból készült borokat is kóstolhat majd.
A kiállításon résztvevő borászatok, illetve a Furmint Bar-ba bekerülő borok kiválasztására az ITD Hungary Isabelle Legeron Master of Wine-t kérte fel, aki többek között az Egyesült Királyságban népszerű borszakértő, valamint a Travel Channel boros magazinműsorainak sztárja.
Az előválogatásra április 16-18. között kerül sor az ITD Hungary budapesti irodájában. Bár a korábbi felhívás alapján a borok folyamatosan érkeznek, a borászatoknak még van néhány napjuk, hogy a meghosszabbított határideig április 14. szerda 16 óráig beküldjék boraikat. 
A kiállításon való megjelenés célja az üzleti aktivitás fokozása, valamint a magyar bor imázsának és az erre létrehozott Wines of Hungary márkanév építése is egyben.
Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés