Fesztiválok Nyara - megjelent a Hungary FUNZINE legfrissebb száma

Fesztiválok Nyara - megjelent a Hungary FUNZINE legfrissebb száma - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Fesztiválok Nyara - megjelent a Hungary FUNZINE legfrissebb száma

A Fesztiválok Évében nyáron is számos izgalmas program várja a bel- és külföldi utazókat. A fesztiválkavalkádban való eligazodásban az érdeklődõket a Magyar Turizmus Zrt. együttmûködésében megjelent Hungary FUNZINE főszezoni programajánló is segíti. A kiadvány most elõször három nyelven – az angol és német mellett magyarul is – kínál az ország egész területére izgalmas rendezvényeket, amelyek garantálják, hogy az idei nyár valóban a „Fesztiválok Nyara” legyen.
A brosúra 150.000 példányban az ország számos pontján, mint pl. Tourinform irodákban, szállodákban, kulturális és szabadidős központokban, hungarikumokat áruló üzletekben, felsőoktatási intézményekben, illetve nemzetközi járatokat indító busz és vonatpályaudvarokon kerül terjesztésre. A FUNZINE-hoz továbbá az MT Zrt. külképviseletein 16 országban, a Malév Zrt. külföldi értékesítési irodáiban 34 országban, illetve az Orange Ways buszjáratain – amely 8 európai országba szállít utasokat – is hozzáférhetnek az érdeklődők.

Fesztiválkatalógus

Kimondottan a fiatal fesztivállátogató közönségnek készült a magyar nyelvû Fesztiválkatalógus, a Magyar Turizmus Zrt. és a Kreatív Csoport együttmûködésében. A Fesztiválkatalógus egy csokorba gyűjti a legtöbb nyári fesztivált, amelyekről közvetlen hangvételû ajánlókból ismerheti meg az olvasó a programkínálatot és az esemény környezetében található turisztikai látnivalókat is.
A Fesztiválkatalógus 300.000 példányban kerül terjesztésre, egyetemeken, főiskolákon, budapesti szórakozóhelyeken, és a Kreatív kommunikációs szaklap behúzásaként. A kiadványnak a Facebook közösségi portálon saját rajongói oldala van, amelyhez több mint 600-an csatlakoztak a májusi megjelenés óta. Az alábbi linkre kattintva a kiadvány letölthető, illetve igény szerint a személyes adatok megadása után a kiadó ingyenesen kipostázza: http://fesztivalkatalogus.hu/
Az elmúlt években jelentősen emelkedett a fesztivállátogatók aránya, és egyúttal javult a hazai fesztiválkínálat megítélése is. Jelenleg a magyar lakosság egyharmada lelkes „fesztiválrajongó”, a legnépszerűbbek a gasztronómiai és a könnyűzenei rendezvények. A Fesztiválok Évének várható sikerét támasztja alá, hogy a lakosság több mint kétharmada tervez idén fesztivállátogatást, derül ki a Magyar Turizmus Zrt. legfrissebb kutatásából.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés