Eper és mangalica a Millenárison

Eper és mangalica a Millenárison - 5.0 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Pin It

Eper és mangalica a Millenárison

Május 21-ig tart az idei Gourmet Fesztivál, ahol, a magyar sztár séfek mellett ott lesz a szlovén Ana Ros, akit nemrégiben választottak a világ legjobb női séfjének.

Forrás: turizmus.com

Az epret és a mangalicát a középpontba állító, s a budapesti Millenárison, 18-án kezdődő eseményről szóló beharangozót itt olvashatják.

A Magyar Turisztikai Ügynökség is részt vállal a fesztivál sikeréből. Az MTÜ szervezésének köszönhetően, a világszerte ismert Master of Wine, Ronn Wiegand lép majd színpadra, hogy Ruprecht László séffel, a Stílusos Vidéki Éttermiség elnökével karöltve a legjobb magyar borokat a legjobb ételekhez társítsa. Ronn Wiegand hat olyan magyar bort választott ki az eseményre, amelyek véleménye szerint a „magyar borok új arcát” képviselik - tudatta közleményében az MTÜ.

Ronn Wiegand, aki viseli a Master Sommelier címet is, a hat magyar bort a legfontosabb borrégiók családi borászataiból gyűjtött össze: Tokajból és Somlóról érkeznek a fehérborok, Villányból és Egerből pedig a vörösek.

A Magyar Turisztikai Ügynökség nemcsak a Gasztroszínpad műsorának színesítésében vesz részt a Gourmet Fesztiválon, hanem a legjobbak elismerésében is. Az MTÜ alapított egy különdíjat, amelyet az az étterem kaphat meg, amelyik a legérdekesebb, a legjobban újragondolt, tradicionális magyar ételt szolgálja fel a fesztiválon. Az MTÜ Kulináris Innováció Díját – amelyhez egy jelentős PR kampányt is felajánl - a rendezvény zárónapján, május 21-én, vasárnap este adják majd át - zárul az MTÜ közleménye.

Pin It
©2024 Kontraszt Web és Videó Stúdió Szeged. All Rights Reserved.

Keresés